RAMMSTEIN IN AMERIKA v českých kinech – Přidána další představení

08.01.2017 - lindeman

vystrizek

Jeden den, jeden večer, sto kin v ČR, pátek 13/01/17

Společnost ATLANTIS entertainment oznámila na sobotním srazu Rammstein Czech Fanclubu dlouho očekáváné uvedení RAMMSTEIN IN AMERIKA do českých kin.

V jeden jediný večer bude možné ve sto kinech napříč Českou republikou shlédnout unikátní dokument o kapele Rammstein a záznam jejího legendárního koncertu v Madison Square Garden v New Yorku. Veškeré detaily a kompletní přehled kin najdete na www.rammsteinvkinech.cz


UPDATE 8.1.2017

V Brně bylo na poslední chvilku přidáno nově kino SCALA – pátek 13 / 1 / 17 v 18.00 
Předprodej na www.rammsteinvkinech.cz
nebo přímo na https://www.kinoscala.cz/cz/film/rammstein-in-amerika-7832

Premiéra stanovená na pátek 13 / 01 / 17 dosahuje neuvěřitelných předprodejů a jednotlivá kina řeší jak přidat další představení aby vyhověla poptávce fanoušků. Síť multiplexů CINESTAR otevírá další sály, Pražská Lucerna přidala sobotní odpolední projekci, Českobudějovické kino KOTVA , Plzeňská Beseda a kino CENTRAL Hradec Králové přidávají další noční představení. Beznadějně vyprodané Brno otevírá další představení v kině SCALA. „Snažíme se maximálně uspokojit poptávku fanoušků“, říká zástupce distributora Klara Beverly. “ Po dvou vyprodaných představeních v Pražském kině LUCERNA (na čtvrteční premiéru míří členové fanclubu RAMMSTEIN i členové legendárního HARLEY DAVIDSON CLUB PRAHA ) vyjednal distributor s kapelou i možnost dalších přidaných představení na sobotu 14 / 1 / 17.

Vítejte pátek 13. ledna, vítejte u Rammstein, vítejte In Amerika!